skip to Main Content

We Consulting på studiebesök i Vallastaden

I förra veckan var vår expert på fastighetskommunikation Patrik Olsson på studiebesök i den nya stadsdelen, tillika bomässan, Vallastaden i Linköping. Där har över 40 byggherrar skapat vad som blivit en levande blandstad med fascinerande arkitekturlösningar, inte minst den nytänkande infrakulverten som löper under staden.

Utmaning att bygga energieffektivt och samtidigt ha mobiltäckning på toppnivå

Vi fick ett samtal med Simon Helmér, VD för Linköpingsexpo, om det unika projektet. Bland annat lyfte han vikten av att bygga energieffektivt och samtidigt se till att mobiltäckningen lever upp till de höga kraven från framtidens boende.

Patrik Olsson, som ligger bakom We Consultings tjänstepaketering för inomhustäckning och fastighetskommunikation, kommenterar insikterna från besöket i Vallastaden;

– Jag tror att i framtiden kommer man integrera även kommunikationslösningarna tidigt i byggprocessen, precis som man projekterar för el och annan infrastruktur i fastigheten. Det ger en bra kommunikation, anpassad för de människor som bor där.

Vill du veta mer om inomhustäckning och fastighetskommunikation? Läs mer om Täckningsfabriken eller kontakta Patrik Olsson.
Back To Top