skip to Main Content

Mats Rönnlund gästar podden Inspirerande Ledarskap

Mats Rönnlund Gästar Podden Inspirerande Ledarskap

Tillhör du de som gillar att koppla av till en podd i lurarna? Vår VD Mats Rönnlund gästar podden Inspirerande Ledarskap som görs av ledarutvecklingsföretaget Think Do & Grow – det får bli vårt lyssningstips till helgen!

I det senaste avsnittet berättar Mats om sitt ledarskap, om We Consultings utveckling och vad som gör att We Consulting vuxit snabbt men stabilt genom åren. Hur fungerar det att driva ett företag utifrån värderingar framför kortsiktigt vinstintresse? Hur kan en värdegrund bli en del av processer? Går det att som VD kunna namnen på 170 anställda?

We Consulting har på bara fyra år gjort resan från 0-170 anställda och har etablerat oss som ett av de största teknikkonsultföretagen på den svenska telekommarknaden. Höga betyg i både kund- och medarbetarundersökningar gör att vi är stolta över att vara en bra förebild för att långsiktigt och hållbart företagande med medarbetarnas välmående i fokus faktiskt är lönsamt.

Det och mer får du veta om du lyssnar på podden. Tack till Think Do & Grow och Mats för ett bra och reflekterande avsnitt om ledarskap och hållbar företagsutveckling!

Lyssna på avsnittet med Mats Rönnlund här eller i din favoritkanal för poddar.

Back To Top