skip to Main Content

Välkomna Viveca och Anders!

Välkomna Viveca Och Anders!

We fortsätter vår tillväxtresa och stärker nu upp organisationen med två nya konsultchefer!

Viveca Selander och Anders Söderlind började i augusti sina nya roller som konsultchef i Malmö respektive tillförordnad konsultchef i Sundsvall/Luleå.

Viveca Selander kommer närmast från Assistera-gruppen och rollen som VD för Konsultera-IT, ett dotterbolag som hon byggde upp med verksamhet i Stockholm, Malmö Linköping/Jönköping och Göteborg. Hon har många års erfarenhet som ledare inom olika branscher.

– Viveca är en efterlängtad rekrytering för oss och jag är övertygad om att hon kommer bidra med ett fantastiskt ledarskap, affärsfokus och sin förmåga att bygga långsiktiga relationer, säger Mats Rönnlund, VD på We Consulting.

– Jag har följt We Consulting på avstånd och har blivit väldigt förtjust i det engagemang, de värderingar och det långsiktiga sättet att jobba som präglar We. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av denna gemenskap och utveckling, säger Viveca Selander.

Anders Söderlind tar över som tillförordnad konsultchef i Sundsvall/Luleå. Anders har stor erfarenhet av ledarroller i telekombranschen med en lång karriär på TeliaSonera bakom sig, där han haft en rad olika chefspositioner.

– Det känns jätteroligt att få jobba i en ledarroll på ett företag som We, där kultur och ledarskap är högt prioriterat, säger Anders Söderlind.

– Anders är en motiverande och driven ledare och det känns väldigt bra att ha en så engagerad och kunnig ersättare för vårt stora team i Sundsvall/Luleå. Både Viveca och Anders har, utöver stor kunskap om våra kunders behov, de rätta egenskaperna för ett företag som We, där medarbetaren är i fokus och ett engagerat ledarskap är otroligt viktigt, säger Mats Rönnlund.

Välkomna Viveca och Anders! 

Back To Top