skip to Main Content

We fortsätter investera i mobil teknik

We Fortsätter Investera I Mobil Teknik

We Consulting har gjort ännu en betydande investering i mobil teknik och fortsätter satsningen på egna verktyg och system. Nyligen köpte vi in mätplattformen NEMO från Anite, vilket gör det möjligt för våra erfarna specialister att mäta och analysera befintliga nät. Detta används både i syfte att kunna förbättra lösningar och kvalitetssäkra underlag för design av skräddarsydda inomhuslösningar.

Ett av We Consultings specialistområden är att verifiera och optimera täckning, kvalitet och kapacitet i mobilnät. Behovet av detta har ökat, inte minst p.g.a. ökade kundkrav på tillgänglighet i inomhusmiljöer. Telefonilösningar via mobilen är idag helt avgörande för många företag och betraktas som affärskritiskt.

Förutom att hjälpa operatörer med optimering av sina nät, ser vi också en stor möjlighet att säkra mobiltäckning och surfkapacitet för alla användare, såväl företag som fastighetsägare.

”Fördelarna med att som användare ta kontroll över den infrastruktur man är beroende av är otroligt stora”, säger Mikael Steinholtz, konsultchef på We i Malmö.

Back To Top