skip to Main Content

We Consulting är ny Channel Partner för Sigfox i Sverige

We Consulting är Ny Channel Partner För Sigfox I Sverige

Vi kan nu stolt meddela att We Consulting är ny Channel Partner för Sigfox i Sverige. Det innebär att vi från och med nu kan erbjuda våra kunder IoT-tjänster (Internet of Things) utöver våra övriga tjänster inom fastighetskommunikation.

Sigfox är en internationell IoT-organisation med ett komplett ekosystem för rutiner, leverantörer och Business Case. De har i sin tur nationella operatörer, som äger och driver Sigfox-näten i varje land, med ett upplägg liknande mobiloperatörers.

We Consulting är nu partner till den svenska operatören, vilket gör att vi nu utökar vår verksamhet till en ny marknad.

Genom smarta nät, utplacerade sensorer och givare, kan vi hjälpa våra kunder att minska kostnader, öka intäkter och optimera sin verksamhet.

– Det här känns riktigt spännande, möjligheterna är i det närmaste obegränsade och vi kan nu erbjuda ännu mer värde för våra kunder och inte ”bara” sälja en lösning, säger Patrik Olsson, ansvarig för lösningar inom fastighetskommunikation hos We Consulting.

We Consulting kommer erbjuda IoT-tjänster inom ramen för den satsning som redan genomförs på fastighetskommunikation, där lösningar för inomhustäckning är i fokus.

Vill du veta mer om möjligheterna med IoT och inomhustäckning?
Kontakta Patrik Olsson
Back To Top