skip to Main Content

We Consulting lanserar Fiberfabriken – ett nytt tjänstekoncept för fiberutbyggnad

We Consulting Lanserar Fiberfabriken – Ett Nytt Tjänstekoncept  För Fiberutbyggnad

We Consulting lanserar nu Fiberfabriken; ett nytt koncept för tjänster inom fiberutbyggnad.
Tjänsten riktar sig framförallt till stadsnät, mindre nätägare och byalag som söker enkel och snabb hjälp för att bygga ut, förbättra och förvalta sina nät.

Bakgrunden till den nya tjänsten är ett ökande behov av tydligt paketerade tjänster inom framförallt nätplanering & design, projektering och dokumentation hos dessa kunder.

Med det nya konceptet vill We Consulting sänka trösklarna för kunder som vill ha snabb och enkel hjälp från kunniga experter. Med Fiberfabriken tillgängliggör We sin expertkompetens till fler kunder oavsett var de finns, eftersom konceptet bygger på att We till stora delar levererar tjänsten på distans.

– Enkelhet är något som präglat We Consulting sedan starten och nu blir det oerhört enkelt för våra kunder att nå riktigt vass expertis inom fiber vart man än sitter i landet. Det är samhällsviktig infrastruktur vi nu bygger och förädlar och då måste vi se till att bygga smart och effektivt. Genom Fiberfabriken säkrar vi en del i kedjan, säger Pierre Wallgren, Försäljningschef We Consulting och konceptansvarig för Fiberfabriken.

 

Mats Rönnlund, VD på We Consulting, fortsätter:

– Runt om i landet görs de närmsta åren fortsatt stora investeringar i fiberutbyggnaden och det är ett viktigt tillväxtområde för We Consulting. Att nu lansera Fiberfabriken ligger helt rätt i tiden – ca 50% av utbyggnaden kvarstår så nu går vi in i andra halvlek. Vi ser också att det finns behov av tydligt paketerade tjänster inom fler områden i vår bransch.

För mer information och beställning, besök www.fiberfabriken.se eller ring 010-102 44 05. Välkomna in!

Kontaktperson
Pierre Wallgren, Försäljningschef We Consulting & konceptansvarig Fiberfabriken.se
pierre.wallgren@we-consulting.se / 010-102 44 05

Back To Top