skip to Main Content

Dala Energi tecknar ramavtal med We Consulting

Dala Energi Tecknar Ramavtal Med We Consulting

We Consulting har under 2016 påbörjat en etablering av sitt nya verksamhetsområde Energi och nu har det första ramavtalet tecknats.

I juni blev det klart att Dala Energi Elnät AB, med huvudkontor i Leksand, väljer We Consulting som en av flera samarbetspartners för tekniska konsulttjänster inom elnäts- och fiberverksamhet. I och med det nya samarbetet tar We Consulting ännu ett steg in på energi- och fiberområdet och nyetablerar samtidigt i Dalarna, där vi tidigare inte haft en löpande lokal närvaro.

– Vi är mycket glada över att få förtroendet som ramavtalsleverantör till Dala Energi. Detta innebär att vår satsning och etablering inom energi förstärks. Att vi samtidigt får förtroendet att leverera fiberkompetens och utvidgar vår fiberverksamhet till Dalarna är en bra indikation på att vår fiberkompetens står sig stark i den hårda konkurrensen. Vi ser fram emot ett bra och långsiktigt samarbete med Dala Energi, säger Mats Rönnlund, VD på We Consulting.

Samarbetet har redan dragit igång, i slutet av juni skedde den första leveransen av resurs till Dala Energi. We Consulting har också påbörjat rekrytering av fler medarbetare i Dalarna som är en region med stor potential.

Kontakt & information
Jonas Widén, Affärsansvarig
jonas.widen@we-consulting.se / 072-567 16 35

Back To Top