skip to Main Content

Genom att dela blir vi dubbelt så bra

Genom Att Dela Blir Vi Dubbelt Så Bra

 

Upp med frågorna på bordet, dela med dig och se möjligheterna. Det är så vi arbetar och vi vet att det fungerar. Vi kallar vårt arbetssätt We Share.

Delad kunskap är dubbel kunskap. Därför har vi sedan starten av We Consulting regelbundet träffar och nätverkande inom bolaget för olika yrkesgrupper och specialister. We Share är vårt sätt att arbeta för att dela kunskap, nätverk och erfarenheter med varandra. Det ger också innovativa lösningar, utvecklar våra tjänster och gör våra medarbetare ännu vassare – och allt kommer våra kunder till del.

– Nu i januari hade vi till exempel en heldag i Stockholm med våra team- och leveransledare. Tillsammans med ledningsgruppen tittade vi på ledarskap och roller, affärsutveckling och försäljning till struktur och processer. Allt som ingår i det dagliga arbetet och vilka möjligheter som finns, säger Lars Cronehag, försäljnings- och tf HR-chef.

Mellan träffarna fortsätter nätverken att arbeta aktivt och håller kontakt bland annat genom interna digitala forum där aktuella frågor diskuteras. Den nära kontakten och känslan av att arbeta tillsammans gör också att våra konsulter hela tiden har tillgång till vår totala expertis inom olika områden.

– Eftersom vi känner varandra ringer vi gärna en kollega på ett annat kontor om man behöver hjälp eller råd. Vi delar kunskap och utmaningar med varandra och blir bättre tillsammans. Vi har arbetat så här sedan starten och vet hur bra We Share fungerar, både för att utveckla våra kunder, vårt erbjudande, vårt företag och våra medarbetare.

Efter att ha arbetat med We Share i snart sex år vet vi också att det är uppskattat bland våra medarbetare.

– Att hela tiden få utvecklas inom sitt område tillsammans med kollegorna, känna att man gör en bättre leverans till kunden och inte minst – ha mer kul på jobbet – gör det här till ett riktigt framgångskoncept, säger Lars Cronehag.

Vill du också arbeta i eller tillsammans med ett starkt konsultteam? Slå en signal till Lars Cronehag på 0703-03 90 18 eller mejla på lars.cronehag@we-consulting.se

Back To Top