skip to Main Content

We gratulerar nyutexade Bredbandsprojektörer i Härnösand

We Gratulerar Nyutexade Bredbandsprojektörer I Härnösand

I torsdags var We på plats för att gratulera ett glatt gäng nyutexade Bredbandsprojektörer i Härnösand. Eftersom vi varit delaktiga i utbildningen nästan sedan starten var våra konsultchefer Viveca Selander och Anders Söderlind med på avslutningen och bjöd de glada studenterna på jordgubbar och glass. De passade också på att hålla i lite intervjuer på plats med många bra kandidater.

– We har som sagt varit med nästan sedan utbildningens början. Anders, som är konsultchef i Sundsvall, har besökt dem och vår egen konsult Daniel var där för att visa hur ett livs levande exemplar av en fiberprojektör jobbar. Detta var så uppskattat att vi fick komma tillbaks och köra en veckas utbildning för dem kring dokumentation, berättar Viveca, konsultchef på We i Malmö.

Marknaden för Fiberprojektörer, eller Bredbandsprojektörer om man så vill, är väldigt het just nu, något som märks på andelen studenter som får jobb innan eller direkt efter utbildningen är klar. Tidningen Allehanda som var på plats och intervjuade Viveca, berättar att sju av tio elever har fått jobb innan examensdagen. Det är bra siffror och även om We visste det redan så är vi väldigt glada över att ännu en gång konstatera att vi jobbar i en framtidsbransch.

Är du intresserad av att börja i branschen kan du kontakta någon av våra konsultchefer,  ta en titt på våra lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan!

Foto: Ola Thelberg, Allehanda

Back To Top