skip to Main Content

Horsemanship och ledarskap – We sponsrar Löddeköpinge Ridklubb

Horsemanship Och Ledarskap – We Sponsrar Löddeköpinge Ridklubb

Äntligen kan vi berätta att We sponsrar Löddeköpinge Ridklubbs ungdomsverksamhet, en gedigen skola i ledarskap & horsemanship!
Ungdomsidrott har alltid varit viktigt för oss på We och varje år sponsrar vi ett flertal ungdomslag inom olika idrotter, från innebandy och längdskidor till hockey och friidrott. Under 2016 prioriterar vi att över hela företaget arbeta med mångfald, jämställdhet och likabehandling, och därför ville vi inom vår sponsring hitta en idrott att stötta som har större representation av tjejer.

Tack vare en medarbetare på vårt Malmökontor fick vi upp ögonen för Löddeköpinge ridklubb, en ridklubb som sätter glädje i centrum av sin verksamhet och därför passar bra in med våra värderingar.
Löddeköpinge ridklubb arbetar aktivt med horsemanship och riktar sig till den stora bredden av barn och vuxna som vill lära sig att rida och även lära sig mer om hur man har en bra relation till hästar. Ridsporten är en erkänt bra grogrund till ledarskap , ansvar och empati och samspelet mellan häst och människa skapar även en bra bas för att motarbeta stress hos barn och vuxna.

Vi kommer genom aktiv sponsring bidra till och stötta det strålande och viktiga ungdomsarbete som görs inom LÖRK och vi kommer att göra det med både tid och ekonomiska bidrag. Vi ser verkligen fram emot att bidra till att ungdomsverksamheten i Svenska Ridsportförbundet får nytt liv och vi tycker det är viktigt att visa vilken bra skola i ledarskap och värdegrund som horsemanship är. Vi vill också vara med och bygga en bra kultur för mångfald, likabehandling och jämställdhet och kommer tillsammans med LÖRK att ordna olika aktiviteter kring dessa viktiga teman.

Håll utkik här för att följa vårt samarbete med LÖRK under året!

lork2
lork4
lork5

Back To Top