skip to Main Content

Klart med ny affärsområdeschef

Klart Med Ny Affärsområdeschef

Anders Ramsing tillträder som ny affärsområdeschef för Living den 12 augusti. Med en gedigen bakgrund inom fastighetsaffären är han ett perfekt tillskott i vår ambition att göra framtiden smartare.

Från och med den 12 augusti börjar Anders Ramsing som affärsområdeschef för Living. Han kommer att ansvara för att fortsätta vår resa i att etablera oss som en ledande teknikkonsult inom fastighetssektorn. Anders kommer senast från Sweco Systems där han varit regionchef.

– Anders kommer med sin erfarenhet och driv i att bygga en stark och affärsdrivande företagskultur komplettera ledningsgruppen perfekt. Vår ambition att växa både geografiskt och i förmågor inom affärsområdet Living och bolaget ligger helt i linje med den här rekryteringen. Jag är väldigt glad över att Anders väljer att kliva på vår resa, säger Pierre Wallgren vd på We Consulting.

I rollen som affärsområdeschef för Living kommer Anders att ansvara för nuvarande etableringar i Sverige och med ett stort fokus på att ta tillväxten på de regioner affärsområdet inte finns etablerat. Parallellt med det arbetet ska kärnverksamheten utvecklas med förmågor och lösningar till våra kunder som bidrar till en smartare framtid.

För mer information:
Pierre Wallgren, vd We Consulting AB, Ikkab AB
Pierre.wallgren@we-consulting.se
079396964

Är du intresserad av att börja jobba hos oss?
Connecta med oss på karriar.we-consulting.se 

Back To Top