En förebild och ett förstahandsval för tekniska konsulttjänster .

Ett annorlunda konsultbolag

We Consulting är ett annorlunda konsultbolag. Till exempel är många medarbetare delägare och det finns några väldigt goda anledningar till detta.

We har vuxit fram ur en önskan om att skapa ett företag där strategiska och operativa beslut tas utifrån vad som gynnar dess människor, kunder och omvärld – långt bortom kvartalshorisonten. Ett konsultföretag där medarbetarna är delägare blir livskraftigt, med glada och motiverade människor som utvecklas. Det i sin tur tror vi gör våra kunder framgångsrika och glada. Håller du med?

Det ska vara roligt och enkelt att jobba för och med oss och det är inget vi bara säger. Glada kunder och medarbetare är något vi tar på högsta allvar!

Långtråkigt på älgpasset? Nej då.

”Tänk om det fanns ett företag som gav mig arbetsglädje på riktigt? Hur skulle ett sådant företag se ut? Varför inte sikta högt redan från början?”

Det funderade Jonas på när han satt och väntade på älg, en regnig novemberdag i den värmländska skogen. Det var en stark längtan efter att skapa det perfekta konsultbolaget, ett som han alltid velat arbeta på själv, som blev fröet till dagens We Consulting. I en tufft utsatt telekombransch fanns ett uppdämt behov och andra med samma längtan; att jobba på ett företag som satsar på människorna och nya affärer, långt ifrån kvartalsekonomi och kostnadsjakt.

We Consulting växte otroligt snabbt, från 0-100 anställda på ett år. Idag rör vi oss snabbt mot vår vision, att vara en förebild och ett förstahandsval för tekniska konsulttjänster inom nätinfrastruktur. Vi bryr oss om individen, delar med oss av kunskaper och resultat och levererar lösningar som gör skillnad – och vi kommer aldrig låta värderingar bli tomma ord på en vägg.

Snabba fakta om We

  • Grundat 1 maj 2013
  • 170 medarbetare
  • ISO-certifiering Kvalitet &  Miljö 2014 (ISO 9001/14001)
  • Medarbetarägt
  • Kontor på 12 orter i Sverige och Norge
Se vår miljöpolicy