skip to Main Content

Samgåendet med IKKAB leder till rekryteringsbehov

Samgåendet Med IKKAB Leder Till Rekryteringsbehov

Nu är We och IKKAB ett nytt bolag. Vad bolaget heter är fortfarande lite hemligt. Det förankras inom bolaget och provtrycks hos kunder. Som en naturlig konsekvens av samgåendet behöver bolaget förstärka med fler kollegor framför allt i Öresundsregionen och Östergötland.

We och IKKAB har formellt blivit ett bolag. Startskottet gick under internkonferensen Summit 2019 den 10-12 maj med en intern lanseringen av den nya gemensamma strategin och värdegrunden och även det nya varumärket. Efter semestertiderna kommer den externa lanseringen dra igång på allvar efter att bolaget har förankrat och finjusterat det sista i arbetet. Justeringar görs i dialog med medarbetare och kunder.

– Vi bygger vidare på vårt framgångsrecept, en stark företagskultur grundmurat i sunda värderingar där våra medarbetare hela tiden arbetar för att göra våra kunder till hjältar. I vårt bolag bygger vi arbetsplatsen från grunden uppåt, platt, enkelt och väldigt roligt på resan. Gillar man att ha stor påverkan på sitt arbete ska man jobba med oss, säger Pierre Wallgren VD.

Satsning på marknader med stark lokal närvaro
Redan när We och IKKAB samgående offentliggjordes framgick det tydligt att ambitionen med det sammanslagna bolaget skulle bli att ta bygga vidare på möjligheterna med den starka lokala närvaron och vår samlade leveransförmåga. Kontoren ska nu bredda sitt kunderbjudande med respektive bolags affärsområden vilket innebär ett konkret behov av att bli fler kollegor för att jobba närmare med fler kunder.

– Satsningen är en naturlig konsekvens av att våra kunder gillar det vi gör och vi behöver kunna svara upp på dom förväntningarna på oss som leverantör. Prioriterade geografier är nu Öresundsregionen och Östergötland med våra kontor i Malmö, Linköping och Norrköping som utgångspunkt, där behöver vi rampa upp inom framförallt fastighetsrelaterade tjänster.  Men vi kommer att växa på samtliga av våra 22 orter och inom alla tre affärsområdena, Communicate, Power och Living. Vi har ett starkt behov av fler kollegor redan nu i Göteborg, Örebro, Karlstad, Kalmar, Växjö, Uppsala och Stockholm så boka en träff med oss så ska vi berätta mer om ditt nästa steg i karriären, avslutar Pierre

Vill du veta mer kring vad vi ska heta och hur vi tänker framåt?
Connecta med oss och sök din nästa utmaning!
karriar.we-consulting.se

För mer information:
Pierre Wallgren, VD
pierre.wallgren@we-consulting.se

Back To Top