skip to Main Content

We stärker oss på energimarknaden som ny leverantör till EON

We Stärker Oss På Energimarknaden Som Ny Leverantör Till EON

Förra året tog We Consulting de första stegen in på energimarknaden och 2017 är året då We satsar ordentligt på en etablering.
Under februari blev det klart att We Consulting är ny leverantör till EON, som i sin stora ramavtalsupphandling valt We Consulting som en av leverantörerna inom området dokumentation.

Ramavtalet berör flera olika områden (Bygg&Anläggning, Elteknik, Mätning, Process/IT, Dokumentation) och all upphandling av konsulter som EON gör hanteras via detta ramavtal. För varje område har 5 leverantörer valts ut och We är alltså en av de utvalda inom området dokumentation. Detta är det största området med ett estimat på 30.000 timmar de kommande 3 åren.

Det här är ett glädjande steg för oss och ett strategiskt viktigt avtal på vårt nya verksamhetsområde. Energi/el är ett av våra satsningsområden och avtalet ger oss möjlighet att börja leverera mer kompetens inom området, säger vår VD Mats Rönnlund om avtalet.

Avropen kommer initialt hanteras av Sofia Hyllengren i Sundsvall och vi räknar med att få de första förfrågningarna inom kort.

Vi tackar EON för förtroendet och ser fram emot ett givande och långsiktigt samarbete!

Back To Top