skip to Main Content

Stort ramavtal med Region Skåne

Stort Ramavtal Med Region Skåne

Vi har ingått ett ramavtal för Regionfastigheter som förvaltar Region Skånes fastighetsbestånd på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter.

Bolaget skrivit ett ramavtal med Region Skåne för konsulttjänster i kategorin elprojektör. Upphandlingen som Regionfastigheter i Skåne genomfört gäller för område Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Regionfastigheter förvaltar Region Skånes fastighetsbestånd på cirka 1.1 miljoner kvadratmeter.

– Vi är väldigt stolta över förtroendet att få vara med och utveckla Region Skåne. Det är en region vi satsar mycket på och detta tilldelningsbeslut innebär såklart att vi kan börja leverera ännu snabbare på den ambitionen. Det betyder också att vi behöver rekrytera ännu fler medarbetare på våra kontor i södra Sverige, berättar Pierre Wallgren.

Uppdraget innebär att med ett tydligt verksamhetsfokus och utifrån strukturella och verksamhetsmässiga förutsättningar, som definieras av hälso- och sjukvården, ansvara för den samlade planerings- och byggprocessen från behovsanalys till idrifttagande vid ny- och ombyggnationer i Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Just nu genomförs det stora bygginvesteringar på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och planeras i Lund.

För mer information:
Pierre Wallgren, vd We Consulting AB, Ikkab AB
Pierre.wallgren@we-consulting.se
Tel: 079396964

Är du intresserad av att börja jobba hos oss?
Connecta med oss på karriar.we-consulting.se

Fakta geografiska områden för Regionfastigheter Region Skåne

Malmö inkl. Ystad
Omfattar Malmö stad, Burlövs kommun, Simrishamns kommun, Sjöbo kommun, Skurups kommun, Svedala kommun, Tomelilla kommun, Trelleborgs kommun, Vellinge kommun och Ystads kommun.

Lund
Omfattar Lund kommun, Eslöv kommun, Hörby kommun, Höör kommun, Kävlinge kommun, Lomma kommun och Staffanstorp kommun.

Helsingborg
Omfattar Helsingborgs kommun, Bjuvs kommun, Båstads kommun, Höganäs kommun, Klippans kommun, Landskrona kommun, Perstorps kommun, Svalövs kommun, Åstorps kommun, Ängelholms kommun och Örkelljunga kommun.

Back To Top