skip to Main Content

We välkomnar vår nya konsultchef Sara Kebert till We Consulting

We Välkomnar Vår Nya Konsultchef Sara Kebert Till We Consulting

I måndags var det äntligen dags att välkomna vår nya konsultchef Sara Kebert till We Consulting! Sara börjar som konsultchef i Stockholm och kommer tillsammans med Fredrik Grähs att leda teamet där.

Sara har jobbat i mobilbranschen i hela sitt yrkesliv och har bland annat jobbat hos Telia, Telenor och Tele2.  De senaste åren har hon jobbat med joint ventures och kommer närmast från en tjänst hos Net4Mobility, Tele2 och Telenors joint venture-bolag.

Vår VD Mats Rönnlund är väldigt nöjd med rekryteringen av Sara;
– Vi har letat länge efter rätt person i den här rollen och när jag ringde Sara, som jag jobbat tillsammans med tidigare, visste jag direkt att det var henne vi sökte. Det känns superkul att vi nu har Sara ombord på We Consulting, hon är en härlig person och har erfarenhet och kontaktnät värdefulla i vår fortsatta utveckling.

Att Sara nu börjar på konsultsidan och We Consulting har olika anledningar. Dels är hon nyfiken på företaget, dels är det nya utmaningar som lockar.

– Jag har hört mycket gott om We och jag fastnade särskilt för We:s grundvärderingar, fokuset på relationer och långsiktighet och att det ägs och drivs av medarbetarna själva. Dessutom ser jag fram emot att få bredda mig mot nya branscher!

Sara kommer i rollen som konsultchef ha två viktiga huvuduppgifter; att bygga och förvalta kundrelationer och att utveckla och leda ett konsultteam, uppgifter som Sara ser fram emot.

– Jag har ju själv varit konsult och det är lätt att man kör sitt eget race, särskilt om man sitter heltid hos kunden. Det måste finnas ett mervärde med att vara anställd och det är ju jag som ledare med och skapar. Jag har också alltid tyckt om att förvalta kundrelationer och utveckla dem, nyförsäljning är också roligt, men det är viktigt att vårda det man har.

Sara vet vad hon vill ägna den första tiden åt:

– Jag ser fram emot att träffa och lära känna mina konsulter ordentligt och ta reda på hur jag kan hjälpa dem på bästa sätt. Jag kommer också sätta mig in i våra kunders situation och behov och ser fram emot att träffa flera av dem den närmsta tiden.

På ledig tid är det familj och natur som gäller.

– Jag har tre barn och det jag älskar mest att göra när jag är ledig är att vara med min familj och mina vänner. Gärna utomhus! Jag önskar att jag hade en trädgård, men tills vidare har jag en kolonilott att pyssla med.

Varmt välkommen Sara – We är glada ha dig här!

Back To Top