skip to Main Content

We Consulting och IKKAB går samman för att skapa en ledande teknikkonsult inom telekom, fastighet & industri och infrastruktur

Stefan Svahn, VD IKKAB, och Pierre Wallgren, VD We Consulting.

Vi fortsätter vår expansion och går samman med IKKAB, en snabbväxande och ledande teknikkonsult med fokus på kvalificerade elingenjörstjänster.

Genom sammanslagningen skapas en stark ledande aktör inom telekom, fastighet, industri och infrastruktur. Tillsammans får bolagen cirka 280 medarbetare fördelade på 19 orter i Sverige och Norge. Den totala omsättningen är cirka 370 miljoner.

– Tillsammans med IKKAB tillför vi nya och strategiska affärsvärden för våra energibolagskunder. Genom sammanslagningen har vi nu en kraftfull teknikkonsultorganisation med spjutspetskompetens inom både telekom och energi. Vårt samhälle utvecklas snabbare än någonsin och då krävs en robust och framtidssäkrad infrastruktur såväl nedgrävd, i luften som inom våra fastigheter och industrier. Det är inspirerande att vi nu tillsammans med våra kunder kan vara med och bygga en hållbar och lönsam framtid, säger Pierre Wallgren, VD för We Consulting.

– IKKAB och We Consulting är en spännande kombination av två starkt kompletterande verksamheter. Vi kommer nu att kunna expandera vårt erbjudande med nya kontor på ytterligare åtta orter och accelerera vår satsning inom fiber, säger Stefan Svahn, VD för IKKAB.

Bolagen kommer från och med augusti heta Vinnergi.

För mer information kontakta gärna:

Pierre Wallgren, VD We Consulting

pierre.wallgren@we-consulting.se

+46 709 39 69 64

Back To Top