skip to Main Content

We hjälper dig komma igång med driftsäkerhet

We Hjälper Dig Komma Igång Med Driftsäkerhet

Pedagogisk uppstartsworkshop – kom igång med driftsäkerhet

We Consulting har utifrån SSNfs ledningssystem för föreskrifterna om driftsäkerhet, tagit fram ett startupplägg för medlemmarna.

Workshopens upplägg

DAG 1

  • Vad innebär driftsäkerhetsföreskrifterna? – Kort, pedagogisk teoridel med alla i verksamheten, från VD till tekniker, vilket ger en viktig förankring i organisationen,
  • Praktiska exempel: vi omvandlar teori till praktik i exempel från er dagliga verksamhet.

DAG 2

  • Inventering av nätet i nuläget.
  • Vi sammanställer en rapport som beskriver vilka åtgärder som behövs och i vilken ordning de bör utföras.

Varför ska ni boka kom-igång-hjälp?

På bara två dagar får ni en introduktion, en inventering och praktisk förståelse för hur driftsäkerhetsföreskrifterna påverkar just er verksamhet. När vi är klara har ni utöver en ökad kunskap och förankring också en inventering och en åtgärdsplan redo att sättas i verket.

Vill du veta mer eller boka? Kontakta Sabine Zimmerl-Berg, vår driftsäkerhetsexpert!

sabine.zimmerl-berg@we-consulting.se

Telefon: +46 (0)76 610 21 12

Bakgrund

Kraven på nätägare vad gäller driftsäkerhet har skärpts ordentligt i samband med att PTS nya driftsäkerhetsföreskrifter släpptes förra året. We Consulting är en av fyra samarbetspartners som Svenska Stadsnätsföreningen valt ut för att vägleda medlemmarna i arbetet med de nya föreskrifterna och gensvaret har varit väldigt positivt.

We Consulting har sedan förra året erbjudit kom-igång-hjälp till nätägare som vill få grepp om PTS nya driftsäkerhetsföreskrifter och hur de ska appliceras i den dagliga verksamheten.

Back To Top