skip to Main Content

We inleder samarbete med Great Place To Work

We Inleder Samarbete Med Great Place To Work

We har alltid haft som utgångspunkt att glada och engagerade medarbetare är nyckeln till framgång – och nu tar vi nästa kliv mot målet att bli Nordens bästa arbetsplats! Genom ett samarbete med Great Place To Work börjar vi nu jobba ännu mer strukturerat för att tillsammans med våra medarbetare skapa och utveckla den arbetsplats vi vill jobba på. 

Great Place to Work hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Målet i år är att kvala in på GPTW:s årliga topp 25-lista över Sveriges bästa arbetsplatser för medelstora företag.

Idag inleds samarbetet mellan We Consulting och Great Place To Work och det första steget är en medarbetarundersökning, med syfte att kartlägga medarbetarnas  upplevelse av We Consulting som arbetsgivare. Det görs även en kulturprofilering tillsammans med GPTW och under året kommer We att genomföra en rad aktiviteter i egen regi, med syftet att kartlägga, stärka och utveckla vår We-kultur och bibehålla glädje, motivation och engagemang när vi växer.

Här kan du läsa mer om Great Place To Work.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med HR och GPTW?
Kontakta vår HR-chef Sophia Johansson: 
Sophia.johansson@we-consulting.se / 070-742 00 86

GPTW logotype

Back To Top