skip to Main Content

We välkomnar Louise – ny konsultchef i Göteborg!

We Välkomnar Louise – Ny Konsultchef I Göteborg!

I dagarna har vi fått efterlängtad tillökning i form av en ny konsultchef i Göteborg och vi hälsar Louise Grammatikas varmt välkommen till We Consulting! 

Louise, som började den 18 januari, kommer senast från bemanning- och rekryteringsbranschen, där hon i mer än fyra år arbetade på Academic Work. Louise hade en roll som Team Manager kombinerat med en operativ roll, där hon de första två åren arbetade operativt som konsultchef och sedan med direktrekrytering som rekryteringskonsult.

Innan Louise kom till Academic Work arbetade hon som socionom, vilket hon också är utbildad till. Hon arbetade bland annat som kurator på en högstadieskola och som kvalitetssamordnare på socialtjänsten.

Louise berättar om varför hon valde att gå till We Consulting:

– Jag brinner för ledarskap och att göra affärer och blev därför verkligen lockad av tjänsten som konsultchef när jag träffade Lars och Mats (Lars Cronehag, konsultchef Göteborg och Mats Rönnlund, VD på We). We har en kultur som jag verkligen värdesätter och ett genuint medarbetarfokus, vilket jag är otroligt glad över att få vara en del av och få utveckla. Det känns även spännande att få vara med i början på We´s resa mot höga höjder!

På sin fritid gillar Louise att åka skidor:

– Om jag får bestämma helt själv så tar jag med mig min man och mina två barn (två tjejer 5 och 2 år) och åker skidor – bara alpint dock! Annars spenderar jag gärna mycket tid i vårt sommarhus i Fjällbacka där jag spelar golf och är ute på havet så mycket det bara går.

Vi är väldigt glada att välkomna Louise till We-gemenskapen och ser fram emot att se teamet i Göteborg växa ytterligare! 

Back To Top