skip to Main Content

Wego välgörenhet har sett dagens ljus

Wego Välgörenhet Har Sett Dagens Ljus

Den 1 januari satte We igång den första av en serie hälsokampanjer i konceptet WeGo välgörenhet, där syftet är att göra gott för andra genom att göra gott för sig själv. Ju mer vi tränar, desto mer pengar går till välgörenhet.

Jessica Knoester, konsult i Sundsvall, som kom med den urpsrungliga idén berättar mer:

”När vi var i Malaga på konferens och jobbade mycket med våra värderingar och vad vi vill som företag, så fick jag en idé om hur man kan kombinera friskvård med välgörenhet. We står för hållbarhet, enkelhet och glädje och därför var parallellen tydlig.
Jag mailade mina tankar till Lars Cronehag, som är konsultchef i Göteborg, men också jobbar mycket med friskvård och bland annat såg till att många av oss kom upp och sprang på morgnarna på konferensen. Han drog den vidare till ledningsgruppen och gensvaret jag fick var otroligt positivt. Under hösten fick jag möjlighet att utveckla idén tillsammans med Lars, Jonas och Katta i ledningsgruppen och sätta detaljerna. Och nu är det äntligen dags att köra igång!

Det hela går ut på att We-medarbetare motionerar, var och en på sitt sätt, och loggar detta under en månad. När den är över räknas alla timmar ihop och We Consulting skänker pengar till en välgörenhetsorganisation. Först ut är Friends – en stiftelsen som arbetar för barn och mot mobbing.

Jag är så otroligt stolt och tacksam över att få tillhöra ett företag som verkligen visar omtanke mot alla!”

För att registrera vad vi gör så använder vi oss av Funbeat, och ett särskilt anpassat gruppforum som de erbjuder. Där kan var och en som vill delta registrera sig och ansluta sitt konto till vår grupp och där kan vi peppa och heja på varandra.

Följ oss på instagram @weconsulting och #wego / #wegofriends – och varför inte hänga på utom tävlan?

Back To Top